15 Thoughts to “Radio Transilvania – Rotisorul Politic”

  1. Daniela

    Un taran de cea mai joasa speta, acest Valer Crisan, pupincurist de meserie, absolvent de Cantemir

    1. Anonim

      Invidia…boala grea!

    2. Anonim

      din cv lipsesc 6 ani.poate ne spune domnul vicepresedinte ce a facut intre anii1993-1999.s-a pregatit pentru BAC?

  2. corina

    De caracter nu stiu ce sa zic dar ca-i absolvent de Cantemir nu-i nici un bai ca si eu am terminat acolo si pe vremea aceea se facea scoala acolo. Nu stiu cum ii acum.

  3. Cristi

    Se facea scoala pe dracu’ (sa te ia), corina!

  4. Anonim

    La Cantemir mergeau cei care nu erau in stare sa intre la stat.Desi nu era mare lucru daca aveai ceva in cap avand in vedere ca la BABES-BOLlYAI ERAU 150 DE LOCURI ..O fi si asta vreun mare jurist ca vlaicu secretarul judetului si asta scolit pa la Cantemir.Maine poimane i-si scoate vreo o carte despre birocratie si procedura in administratia publica.

  5. Anonim

    Si tu stii multa carte dupa cum desparti „i-si”.

  6. dimitrie

    Unul din cei mai buni judecatori din tara, L.U. de la Curtea de Apel Cluj e absolvent de Cantemir si multi alti absolventi sunt realizati profesional foarte bine. Chiar si Valer Crisan invidiosilor absolventi de „Harvard”.

  7. dracu.ro

    Daca dai cu piatra intr-o floare este un gest urit ,dar cind lovesti un politician e posibil sa-i faci un bine asa ca loviti fratilor.

  8. Anonim

    Bine de stiut
    INVÍDIE, invidii, s. f. Sentiment egoist de părere de rău, de necaz, de ciudă, provocat de succesele sau de situația bună a altuia; pizmă. – Din it., lat. invidia.
    Restul e CAN CAN

    1. Anonim

      Pe lingusitori ii regasim peste tot dar cel mai adesea la serviciu, la televizor si in politica.

      Cateva cuvinte despre lingusitor.

      De obicei nu este un simplu lingusitor este un lingusitor paracios.

      Urca foarte repede pe scara profesionala, chiar daca de multe ori pregatirea si experienta lui nu il certifica.

      Se afla intodeauna in imediata apropiere a sefului, cunoaste toate problemele acestuia, stie ce-i place si ce nu.

      Are tot timpul cel putin doua fete, una de sluga servila fata de superiorul lingusit si cealalta de superioritate, aroganta si rautate fata de colegi.

      Este suficient de inteligent incat sa nu se atinga de rudele altor sefi sau de cei cu relatii. Fata de acestia adopta o atitudine falsa de amabilitate si/sau prietenie.

      Nu va rata niciodata ocazia sa jigneasca si sa discrediteze pe ceilalti .

  9. Anonim

    in administratia salajului cat si cea zalauana nu exista competenta lucru dovedit de realitate si absolut incontestabil.ce inseamna clasa politica romaneasca, chiar si juniorii, este deasemenea binecunoscut.baiatul a urmat o filiera strict pe linie politica fara intersectie cu competenta consiliind juridic firme ca drumuri si poduri sa, transurbis, trans-bitum toate cu probleme in special de legalitate mai ales trans-bitum, altfel o fi avand habar de trasul sforilor.

  10. Anonim

    Daca nu apareau facultatile astea private gen Cantemir oamenii astia nu absolveau nici o facultate.O fi avut regimul comunist hibele lui dar a avut si parti bune .Invatamantul superior nu era accesibil oricui ,locurile erau limitate ,se intra greu si nu absolvea oricine .

  11. Anonim

    da invidiosi mai santeti.

  12. Anonim

    sunteti voi mai capabili

Leave a Comment